Nové příslušenství BUZON umožňuje vytvoření svislého čela terasy z keramické dlažby

Řešení pro vytvoření svislého čela dlažby představila společnost BUZON již v roce 2017, a to v podobě PB-ZAKONČENÍ z nerezu.

Nyní však přichází s vylepšenou verzí z polypropylenu, která nabízí snazší instalaci a hlavně díky průhledné vrchní části i méně narušuje vzhled terasy.

PB-ZAKONČENÍ (PB-END)

PB-zakončení je nové příslušenství určené pro terče pod dlažbu BUZON PB série, od terče PB-1 (50 mm) výše.

Nové PB-zakončení se skládá ze 3 částí, z nichž jedna se vkládá svrchu na hlavu terče a další se uchycují k základně. Systém zajistí přidržení dílu okrajové dlažby v kolmé poloze k pochůzí ploše terasy. Jde tedy o vytvoření svislého boku nebo i rohu terasy z keramické dlažby, které lze využít jak pro pohledové začištění okraje terasy tak pro vytvoření samostatných schodů na terase. 

3 díly nového PB-ZAKONČENÍ PP 2020

PB-zakončení je vhodné pro dlažbu o tloušťce do 2 cm a je kompatibilní s PB mezerníky až do tloušťky 4,5 mm.

Použití PB-ZAKONČENÍ 2020 na PB terči BUZON

PB-zakončení jistě najde mnohé uplatnění tam, kde jsou boky terasy viditelné a je třeba elegantně terasu z dlažby zakončit.

Další detaily naleznete u produktu PB-zakončení nebo se na nás můžete se svými dotazy kdykoliv obrátit.

PB-END zakončení PP 2020 PB-zakončení pro vytvoření schodu z keramické dlažby (2017) PB-zakončení pro vytvoření schodu z keramické dlažby (2017) Použití okrajových lišt BUZON PB-ZAKONČENÍ a U-WALL (2017) Ukázka použití BUZON PB-zakončení 1 (2017) Ukázka použití BUZON PB-zakončení 2 (2017) Detailní postup použití BUZON PB-zakončení a U-WALL-str.1 (2017) Detailní postup použití BUZON PB-zakončení a U-WALL- str.2 -2017