WPC prkna Likewood 23 s ochrannou vrstvou – moderní wpc terasa

Wpc prkna LIKEWOOD PROTECT 23  a dříve dodávaná obdobná Dřevoplastová prkna Likewood 23 vícebarevná jsou jedinečná nejen svým vzhledem dřeva, ale také svým speciálním nenasákavým, velmi snadno omývatelným povrchem, který z těchto wpc teras dělá vskutku téměř bezúdržbové terasy.

WPC terasa Likewood 23 vícebarevná - odstín ořech

Bezúdržbový povrch wpc prken Likewood s ochrannou vrstvou

Zatímco běžná wpc prkna je vhodné penetrovat, aby se na nich netvořily mapy od vody a lépe odstraňovalo znečištění, u wpc prken Likewood Protect 23 toto pravidelné ošetřování zcela odpadá. Do jejich povrchu se totiž voda ani mastnota nevsakuje a povrch se velmi snadno omývá.

Pro údržbu těch wpc prken tedy stačí smeták či wapka pro odstranění hrubých nečistot.

Wpc prkna Likewood Protect 23 si dlouhodobě zachovávají svůj krásný vzhled.

 

Jedinečný vzhled dřeva u wpc prken Likewood 23

Wpc prkna LIKEWOOD PROTECT 23  a předešlá Dřevoplastová prkna Likewood 23 vícebarevná jsou výjimečná také svým vzhledem, který se co nejvíce snaží přiblížit vzhledu dřeva. Prkna nemají jednobarevný vzhled jako wpc prkna Likewood 25 či většina wpc prken dostupných na našem trhu, ale jejich embosovaný povrch připomíná léta na přírodních dřevěných prknech.

Wpc prkna Likewood Protect 23 jsou aktuálně k dostání v dekorech perla a teak.

 

Rozměry a montáž wpc prken Likewood Protect 23

WPC prkna Likewood Protect 23 mají rozměr 23 x 140 x 2200 mm.

Montáž wpc prken se provádí osvědčeným klasickým způsobem, pomocí kovových či plastových klipů, které se vkládají do boční drážky wpc prkna a které se přišroubují k podkladnímu hranolu. Uchycení je proto skryté mezi prkny a nijak nenarušuje dřevoplastových povrch prkna ani ochrannou fólii na povrchu.

WPC prkna Likewood 23 s ochrannou vrstvou a vzhledem dřeva v sobě spojují nejmodernější technologii, krásu a komfort v oboru dřevoplastových povrchů na terasy.

Pokud dáváte přednost klasickým "jednobarevným" dřevoplastovým prknům nebo chcete wpc prkna s plným profilem, také je v naší nabídce teras z dřevoplastu najdete.

Povrch wpc prken Likewood Protect Perla Povrch wpc prken Likewood Protect Teak Nenasákavý povrch WPC prken Likewood 23 Nasákavý povrch běžných wpc prken Profil WPC prken Likewood Protect Teak Profil WPC prken Likewood Protect Perla Dřevoplastové prkno - vícebarevné (antik) Dřevoplastové prkno - vícebarevné (dub) Dřevoplastové prkno - vícebarevné (ořech) Dřevoplastové prkno - vícebarevné (šedá) Dřevoplastové prkno - vícebarevné (teak)