Mrazuvzdorná protiskluzová dlažba venkovní

Mrazuvzdorné protiskluzové dlažby pro venkovní použití ideálně zapadnou v podstatě do každého exteriéru. Nabízíme širokou škálu krásných designů, imitace dřeva i kamene různého provedení a formátů. Hlavní výhodou je zejména dlouhá životnost keramických dlaždic a schopnost odolávat i těm největším mrazům, aniž by došlo k jakémukoliv poškození či dokonce prasknutí dlažby.

Díky speciálně upravenému povrchu jsou tyto dlažby protiskluzové, to znamená, že na nich jen tak neupadnete a přitom se po nich pohodlně kráčí. Nejvíce tuto výhodu ocení rodiny s dětmi. Podlahy proti skluzu jsou naprosto bezpečné a péče o ně není nijak náročná. K omývání postačí obyčejná voda, v případě většího znečištění se nemusíte bát zapojit i agresivnější čistidla. Keramika jim bez potíží odolá.

Rektifikační terče pod dlažbu

Pokládka mrazuvzdorné protiskluzné dlažby venkovní může být snadno prováděna na specializované rektifikační terče. Nabízíme vám tyto skvělé a stále oblíbenější pomůcky pro instalaci venkovní dlažby suchou cestou od předního evropského výrobce Buzon, který se pyšní již více než dvacetiletou tradicí. Hlavní výhody spočívají ve snadném nastavení potřebné výšky podstavců i sklonu plochy pro dostatečný odvod vody. Při pokládce dlažby na terče Buzon nemusíte mít předem dokonale vyrovnaný podklad, protože podstavce jsou výškově nastavitelné po milimetru a nerovnosti v terénu se tak lehce vykompenzují. Terče umožňují podporu různorodých materiálů od teras po dlažby i nepravoúhlého tvaru. Skvěle se hodí například při pokládce dlažby kolem bazénů, kdy vytvářejí dostatečný skrytý, ale kdykoliv přístupný prostor mezi podkladem a dlažbou, v němž lze vést veškeré přívody, odtoky a technologické zázemí. Nosnost jednoho rektifikačního terče je až 1000 kilogramů.

Různé rozměry a formáty venkovní dlažby

V nabídce naleznete dostačující výběr tloušťkových i formátových rozměrů. Spolupracujeme s italskými předními výrobci keramických dlaždic Kronos Ceramiche, Casalgrande Padana a VIEW Ceramic. Všichni  tito producenti se specializují především na naprostou spokojenost zákazníků a obchodních partnerů, a proto vyrábějí keramickou dlažbu v mnoha krásných imitacích, které nerozeznáte od přírodních materiálů. Především se jedná o kámen a dřevo. Díky propracovaným technologickým postupům a certifikované výrobě není pochyb o vysoké kvalitě každého keramického dílce.

Mrazuvzdorná protiskluzová dlažba venkovní Kronos

Kronos Ceramiche pro vás připravili skvělé řady mrazuvzdorných a protiskluzových podlah v designech kamene i dřeva, které se hodí do moderních i rustikálních exteriérů. Monolitická dlažba Kronos je snadná na pokládku, kdy využívá rektifikační terče. Nechybí ani schodová dlažba a rohová schodová dlažba v oblíbeném formátu 60x60 cm.

Mrazuvzdorná protiskluzová dlažba venkovní Casalgrande Padana

Ani výrobce Casalgrande Padana nezůstává pozadu a přichází s krásnými řadami a kolekcemi protiskluzových keramických dlaždic vhodných pro exteriér. Monolitická dlažba Casalgrande Padana je prvotřídní kamennou imitací, ideální do domácnosti, ale také do kanceláře nebo do rekreačních prostor.

Mrazuvzdorná keramická dlažba na terasu VIEW 

V naší nabídce najdete také atraktivní italskou mrazuvzdornou dlažbu na terasu VIEW Ceramic o tloušťce 2 cm. Opět je na výběr mnoho dekorů, které imitují dřevo i kámen decentnějších i živějších designů. Rozměrově si můžete vybrat jak z oblíbených čtvercových formátů, tak z elegantních obdélníkových či dokonce velkoformátový formát 40 x 120 cm. Pokud hledáte do exteriéru něco vyjímečného, můžete zvolit třeba dlažbu RETRO, která nemá rovné linie hran, ale mírně zvlněné. Nebo barevně živý design MULTICOLOR. I dlažba VIEW je protiskluzová a proto se nemusíte bát po ní chodit ani po dešti.

Vyberte si z naší široké kompletní nabídky venkovní dlažby na terasu.

Protiskluzová dlažba Pietre Grey (VIEW Ceramic) Velkoformátová mrazuvzdorná dlažba SEL Borneo 40x120 cm (VIEW) Venkovní keramická dlažba VIEW Pietre Multicolor Mrazuvzdorná venkovní dlažba RETRO Quarzite 40x80cm (VIEW) Keramická dlažba na terasu Stone Grigio (VIEW) Venkovní dlažba Kronos s rektifikačními terči Mrazuvzdorná protiskluzová dlažba venkovní Venkovní dlažba Mineral Chrom Beige Mrazuvzdorná protiskluzová dlažba venkovní Kronos Mrazuvzdorná protiskluzová dlažba venkovní Kronos Mrazuvzdorná protiskluzová dlažba venkovní Kronos MAPLE DOGA Venkovní dlažba reflection MineralChrom Grey