Jedinečné vodní fontány postavené na stavitelných podstavcích Buzon BC série

Fontána postavená na stavitelných podstavcích BUZON

Stavitelné podstavce Buzon BC série jsou často používány při realizaci jedinečných projektů jako jsou vodní fontány a vodotrysky ve veřejném prostoru.

Pomocí Buzon BC podstavců je možné podepřít dlažbu zcela netypických tvarů a vytvořit tak zajímavé mozaiky a obrazce, které pak svou jedinečností a krásou obohatí náměstí, park nebo hlavní halu hotelu či nákupního centra.

A proč jsou při stavbě fontán a vodotrysků využívány právě modely BC série?

Detail hlavy stavitelného podstavce Buzon BC sérieTajemství tkví v unikátní hlavě BC podstavců. Na rozdíl od běžných terčů pod dlažbu, kde jsou mezerníky rozmístěny do kříže, hlava BC podstavce disponuje 20 otvory, do kterých lze vložit mezerníky, jež vymezují dlažbě její prostor.

Zcela samostatné mezerníky poskytující architektům neomezené možnosti

Mezerníky BC série jsou zcela samostatné a dostupné v rozměrech 2 mm, 4.5 mm, 6 mm, 8 mm a 10 mm, podle velikosti mezery, která má být mezi jednotlivými díly dlažby vytvořena. Některé z mezerníků lze navíc libovolně natočit. 

Tato zcela jedinečná variabilita umožňuje podepřít dlažbu o úhlech od 30 do 120 stupňů a nabízí tak architektům a designerům téměř neomezené možnosti při navrhování fontán, vodotrysků a vydlážděných ploch.

Prostor pro vedení rozvodů vody a elektroinstalace

Instalace dlažby na nastavitelné podstavce Buzon přináší v případě vodních fontán i další významnou výhodu. Do prostoru mezi dlažbu a podklad se ideálně schovají veškeré rozvody vodního potrubí, ale i kabely elektroinstalace např. pro večerní nasvícení fontány.

Nastavení výšky podstavce milimetr po milimetru

Naprostou samozřejmostí je pak možnost nastavení výšky podstavce a vyrovnání výškových rozdílů v podkladu nebo vytvoření schodů či stupňů.

Snadná úprava spádu pomocí sklonového korektoru

Sklonový korektor Buzon BC-PH5A co když je podklad pod fontánou vyspádovaný, aby byl zajištěn odvod vody? Pak stačí pod podstavec vložit sklonový korektor BC-PH5, který nabízí korekci sklonu až o 5%. Dlažba na fontáně bude vyrovnána do vodorovné polohy, zatímco voda pod fontánou bude bez problému odtékat po nakloněném podkladu.

Podívejte se na projekty fontán po celém světě, které byly instalovány právě s pomocí nastavitelných podstavců Buzon BC série.

Fontana na náměstí postavená na podstavcích BUZON Realizace fontány na náměstí na BC podstavcích Buzon Příprava fontány na vysokých podstavcích Buzon - 1 Příprava fontány na vysokých podstavcích Buzon - 2 Příprava fontány na vysokých podstavcích Buzon - 3 Fontána (Singapur) na podstavcích Buzon BC série Fontána (Singapur) na podstavcích Buzon BC série - realizace Fontána v zábavním parku v Orlandu, USA Náměstí s fontánou Instalace fontány na podstavce Buzon BC - Vivo city Náměstí s fontánou 2 2 typy mezerníků BC-TABS - kruhový a obdélníkový Přehled použití kruhových mezerníků BC-TABS Přehled použití obdélníkových mezerníků BC-TABS Ukázka použití sklonového korektoru BC-PH5