Rozšiřujeme nabídku venkovní dlažby - keramická dlažba VIEW

Náš sortiment venkovní dlažby od předních italských výrobců jsem v sezóně 2018 rozšíli o keramickou dlažbu od společnosti VIEW Ceramiche.

Z nabídky tohoto výrobce jsme pro Vás vybrali dlažbu prvotřídní kvality a vysoké odolnosti o tloušťce 2 cm, která je určena do exteriéru, ať již na terasy, balkony, do zahrad nebo kolem bazénů.

Na výběr je z téměř čtyřiceti barev a designů jak imitace kamene, tak dřeva, od světlých po tmavé odstíny, decentní i živější dekory.


Zvolte si z široké nabídky formátů čtvercové dlažby 60x60 cm a 80x80 cm nebo obdélníkové dlažby 60x90 cm, 40x80 cm (RETRO) nebo velkoformátové dlažby 40x120 cm.

Kompletní nabídku a další informace najdete v sekci Produkty - Venkovní dlažba VIEW. Jakékoliv další dotazy Vám rádi zodpovíme osobně, telefonicky či e-mailem.

Dlažba VIEW CER 40x120 cm Dlažba VIEW Retro Quarzitte 40x80 cm Dlažba VIEW Sel Borneo Dlažba VIEW Stone šedá Dlažba VIEW Multicolor Dlažba VIEW Ardesia šedá Dlažba VIEW Pierre Blue Dlažba VIEW Sel Amazonia Dlažba VIEW Vesuvio světlá